coaching en healing in cohesie met paarden

coaching en healing in cohesie met paarden

Paardenmiddel sessie

De helende kracht van paarden


Wil jij meer balans, vreugde en rust in je leven ervaren of heb je vragen waar je graag mee aan de slag wilt? Boek dan nu een Paardenmiddel sessie of Sjamanistische healing. 


Ongemak op een gemiddelde dag ontstaat vanuit de manier hoe je op iets reageert, niet van de manier waarop het leven is. Innerlijke kalmte tijdens onrust is een superkracht die je bevrijdt en het licht laat schijnen op zaken die er echt toe doen in het leven. 


Verbinding met het paard begint met verbinding met jezelf.

Paarden ervaren een emotie en gaan dan weer verder met grazen. Wij mensen gaan vaak door met denken als we 'iets' voelen, dit heeft regelmatig nadelige gevolgen zoals het ervaren van stress, piekeren en lichamelijke klachten. Door een paardenmiddelsessie ontstaat er ruimte voor licht, lucht, vreugde en balans. 


Dikwijls lopen mensen vast doordat ze bepaalde patronen hebben aangeleerd en deze continue herhalen. Paarden zijn fijn patroon aantoners en helpen je graag bij het doorbreken ervan. Probeer niets te verwachten, een keer niets te willen. Weet dat de paarden precies doen en laten zien wat je op dit moment nodig hebt. Je mag ophalen wat van jou is en kwijtraken wat je niet meer nodig hebt. Een persoonlijke, unieke en leven veranderde reis naar jouw diepere essentie. 


 
Voel je vrij om contact met mij op te nemen als het tijd voor je is om in cohesie met de kracht van de kudde een healing, teaching of Guasha behandeling te ontvangen. Iedereen is welkom.

           

Sjamanistische healing in cohesie met paarden


Je bent van harte welkom om een reis naar binnen te maken, de paarden en ik staan klaar voor jou. Tijdens deze sjamanistische reis kan je antwoord krijgen op vragen of vindt er healing plaats.


Healing binnen het druidisme en sjamanisme is gebaseerd op het geloof dat ziekte en disbalans voortkomen uit verstoringen in de spirituele, emotionele, mentale en fysieke aspecten van een persoon.


Het doel van healing binnen het druidisme en sjamanisme is om de persoon te helpen in harmonie te leven met zichzelf, de natuur en de spirituele wereld. Het kan leiden tot diepgaande persoonlijke groei, genezing van trauma's en een dieper begrip van de eigen spirituele pad


Het is een reis zonder externe middelen. We maken deze reis tussen de paarden, in pure verbinding.


Deze sjamanistische reis in cohesie met paarden, duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur.


"wensen zijn voorgevoelens van het geen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren"                                       Goethe


  • Waarom werkt het?


  • Beweging: de driedimensionale beweging van het paard heeft in de drie gangen een specifieke werking op het menselijk lichaam en de geest.


  • Sociale vaardigheden: door zijn natuurlijke aanleg als kuddedier beschikt het paard over uitzonderlijke sociale vaardigheden, ook naar de mens toe. Ze voelen wat er in ons omgaat.


  • Analoge communicatie: het paard communiceert via minimale lichaamssignalen, hij is eerlijk in zijn communicatie en begrijpt dubbele boodschappen niet.


  • Acceptatie: het paard accepteert iedereen zoals hij/zij is, motiveert tot contact maar stelt ook duidelijke grenzen.


  • Aantrekkingskracht: op veel mensen en vooral kinderen / jongeren oefent het paard een grote aantrekkingkracht uit, waardoor zij in het contact met het paard makkelijker grenzen verleggen.